Ispis

tel/fax. 047/841-660   tel/fax. 047/841-661

www.arkada-dugaresa.hr

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Poduzeće Arkada d.o.o. izvodi građevinske radove

- niskogradnje (cestogradnja, gradnja i održavanje komunalne infrastrukture, odvodnja, uređenje okoliša,  izgradnja sportskih i dječjih igrališta, zemljani radovi, betonski radovi, i sl.)

Tvrtka ima Suglasnost za započinjanje obavljanja djelatnosti građenja za skupinu E.

Na lokaciji Zvečaj bb, ima kamenolom za eksploataciju mineralne sirovine tehničko građevni kamen, te postrojenja za drobljenje i prosijavanje kamena, asfaltnu bazu i betonaru u kojima proizvodi kamene agregate, asfaltne i betonske mješavine za potrebe vlastite građevinske operative ali i za daljnju prodaju.

Također posjedujemo vlastiti strojni i vozni park.

Danas je u tvrtki zaposleno 60 djelatnika na neodređeno vrijeme među kojima su zastupljene sve struke za proizvodnju i izvođenje građevinskih radova za koje je registrirana.

Od 2008. godine uveli smo u poduzeće sustav upravljanja kvalitetom koji se zasniva na temeljnim načelima upravljanja procesima planiranja, nabave, proizvodnje, otpreme i prodaje te kontrole kvalitete, a sve u skladu sa zahtjevima norme HRN EN ISO 9001:2002.

Sustav upravljanja kvalitetom primjenjuje se nad procesima proizvodnje, prodaje i otpreme kamenih agregata, asfalta i betona.

U gotovo 20 godina postojanja uvijek smo poštivali poslovnu etiku, gradili kvalitetno i u zadanim rokovima. Sve svoje obveze prema radnicima, državi i dobavljačima izvršavali smo na vrijeme i u cijelosti. Odraz našeg poslovanja vidi se u financijskim pokazateljima, visokoj produktivnosti, ekonomskom i rentabilnom poslovanju i rangiranju naše tvrtke među poželjnim poslovnim partnerima.

Copyright 2011 Poslovni Oglasi - ARKADA d.o.o.. Majato-prom d.o.o.
Joomla template by Wordpress Themes Free